Een andere VisitTexel site

Startpagina voor het zoeken naar een Hotel op Texel

Welkom op deze vernieuwde site. De “Hotelsoptexel” staan onderverdeeld per dorp.


 

De Cocksdorphet noordelijkst gelegen dorp van Texel. Dichtbij de vuurtoren en bij de aanlegsteiger waar de boot naar o.a. Vlieland vertrekt.

De Koog, het bruisende toeristisch centrum van Texel. Centraal gelegen op het eiland en ideaal voor strandbezoek en het eilandse nachtleven.

Den Hoorn, iets verder van het strand maar mooi gelegen in de nabijheid van verschillende natuurgebieden

Den Burg, het (winkel)hart van Texel. De grootste (in het midden gelegen) plaats van het eiland. Prima uitvalsbasis voor fietstochten.

Oudeschild, het gezellige vissersdorp met de altijd levendige haven. Gewoon lekker een terrasje pakken met uitzicht op de komende en gaande schepen!

De Waal, het kleinste dorp van Texel met de daarbij behorende rust

Oosterend, met het karakteristieke centrum misschien wel het mooiste dorp van Texel. Aan de waddenkant van het eiland.

U kunt het gewenste dorp ook kiezen in het menu. Verder kunt u hieronder een keuze maken voor het doorsurfen naar andere site’s. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst even live rondkijken op het eiland via de camerabeelden via de site van Webcam-Texel. Ook kunt u alvast virtueel een paar route’s over ons mooie eiland meerijden met Texelroute.nl of even 360° rondkijken via de panoramafoto’s van Texeltour.nl. Of bent u misschien op zoek naar een leuk aandenken. Kijk dan eens naar een TexelLogo of een Winkelwagenmuntje. Kijk voor andere leuke en originele (kraam) cadeautjes eens op de site van LeukCadeautje.com. Hier kunt u ideeën opdoen voor een leuk cadeau of uw eigen idee laten maken.

Mocht u binnenkort op vakantie gaan en zoekt u nog een andere geschikte accommodatie ipv een hotel, kijk dan eens rond bij de site’s met appartementen / B&B /  bungalows / campingsgroepsverblijven of wellicht is er nog een mooie lastminute aanbieding. Wij wensen u alvast een fijne vakantie op ons mooie waddeneiland.

 

Texel ; waddeneiland

 

 

LeukCadeautje .com
Webcam Texel
Een praktisch aandenken!
360° Panoramafoto's
Virtuele route's
Boek via VVV
Logo - autosticker
Volg Robert en Ada
Ronald Timmer Fotografie